WAADE vill stimulera till personlig utveckling och har skapat unika plattformar för våra medarbetare

Projektledare inom exploatering

WAADE växer och vi söker nu en konsult med inriktning mot projektledning och exploatering. Vi letar efter dig som är van att driva större exploateringsprojekt och vill vara med i WAADE:s utveckling framåt.

Först lite om oss
Att arbeta hos WAADE är speciellt, och på många sätt unikt! WAADE startades 2015 och är ett litet bolag med stor potential.

WAADE är ett mjukt bolag med sund personalpolitik där medarbetarna har lätt att både framföra åsikter och påverka sin egen vardag; du får själv välja dina tider, vad du vill lägga ditt fokus på, och forma ditt eget arbetssätt för att nå målen. Vi tror på att skapa en plats där vi får utrymme att växa, på dina villkor och med dina metoder.

Vi är också ett bolag som är extremt duktiga på projektledning och spännande samhällsbyggnadsuppdrag. Vår filosofi som genomsyrar alla uppdrag är att framgångsrika projekt är resultatet av arbetsglädje och engagemang hos människor som samarbetar.

På WAADE delar vi med oss av våra erfarenheter och ger varandra mod att våga testa nya idéer. Hos oss är det viktigt med kommunikation, att samla gruppen och göra aktiviteter som tar oss framåt tillsammans. Läs gärna mer om oss på waade.se.

Vem söker vi?
Vi tror att du just nu söker arbetsglädje, personlig utveckling och delaktighet. Om du dessutom vill arbeta med exploateringsprojekt där du får skapa och planera förutsättningar för samhället och dess utveckling så kommer du troligen trivas hos oss. Det som är viktigast för oss är att du är en lagspelare som delar WAADE:s tro på att vi är bättre tillsammans än var och en för sig.

I rollen som konsult hos WAADE kommer du att bli delaktig hos våra kunder antingen som projektledare eller som chef, beroende på vilken roll du är van vid och trivs bäst i. På olika sätt kommer du att samordna, driva och följa upp exploateringsprojekt från planeringsskede fram till dess att området är utbyggt. Du får gärna själv komma med förslag kring vilka projekten och kunderna ska vara, och på så sätt bygga din fortsatta karriär framåt hos oss.

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör eller motsvarande inom lantmäteri, alternativt samhällsbyggnad eller väg- och vatten. Vi tror att du är en erfaren och självständig projektledare eller chef inom samhällsbyggnad och exploatering, och van av ansvar för projektekonomi, tidplaner, förhandlingar och upprättande av avtal. Du har drivit projekt i mellan 5 och 10 år, och varit med från tidiga skeden till byggnation, något du känner dig van vid, men vill utveckla ytterligare hos oss.

Kontaktinformation och din ansökan
I denna rekrytering samarbetar WAADE med Jefferson Wells.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Joakim Pergefors Eriksson (08-764 25 34 / joakim.pergefors.eriksson@ jeffersonwells.se) eller Anna Setterberg (08-764 25 83 / anna.setterberg@jeffersonwells.se).

Ansökan med CV vill vi att du skickar senast den 30 juni 2021. Skriv också gärna ett personligt brev som beskriver dig och varför du är intresserad av WAADE. Läs mer här: https://www.jeffersonwells.se/en/job/29795e13-52e1-42d8-b693-be41974f9b85/projektledare-inom-exploatering-till-vxande-konsultbolag-

 

 

Byggledare med inriktning mot berg

PLATS: Stockholm/Göteborg
START: Omgående

WAADE växer och vi söker nu en byggledare med inriktning mot berg för ett spännande konsultuppdrag.

Vilka är vi? 
WAADE startades 2015 och är ett litet bolag med stor potential. Vi finns i både StockholmGöteborg och Helsingborg. Vår filosofi är att framgångsrika projekt är resultatet av arbetsglädje och engagemang. WAADE är ett mjukt bolag med sund personalpolitik där medarbetarna har lätt att både framföra åsikter och våga testa nya idéer. Vi är ett värderingsdrivet företag som arbetar tillsammans med transparens och med tillit till varandra. Att arbeta tillsammans och att lära av varandra genomsyrar hela vår organisation. Vi stöttar och hjälper vi varandra när problem och utmaningar uppstår.  

WAADE är en arbetsplats där det är upp till varje individ att forma sin arbetssituation; du får själv välja dina tider, vad du vill lägga ditt fokus på och forma ditt eget arbetssätt för att nå målen. Vi tror på att skapa en plats där vi tillsammans får utrymme att växa och styra vägen dit vi själva vill gå 

Vem är du och vad innebär rollen? 
Vi på WAADE söker dig som är byggledare med inriktning mot berg för ett konsultuppdrag. Rollen innebär att du ansvarar för att bergfrågor genomförs enligt bestämda krav och villkorI din roll som byggledare företräder du beställaren i möten med entreprenörer, projektörer, samarbetspartners och andra intressenter. I arbetsuppgifterna ingår även ofta hantering tid och ekonomi samt samordning av utförandet mellan olika delar av projektet. Som byggledare har du stor nytta av din goda förmåga att kommunicera och viljan att samarbeta. Rollen kräver att du klarar att hantera många olika och komplexa frågor samtidigt. Vi tror också att du har följande erfarenheter:  

  • Minst 8 års erfarenhet av bergarbeten varav minst 2 år i ledande befattning inom bergtunnel.
  • Erfarenhet att jobba som byggledare med inriktning berg och injektering i minst ett stort anläggningsprojekt
  • Utbildning inom entreprenadjuridik såsom AB, ABT, AMA och MER.

Utöver kravprofilen är det viktigt för oss är att du ser dig själv som en del av teamet på WAADE då du tror på tanken att vi är bättre tillsammans än var och en för sig. Du är van att vara initiativtagande och är själv aktiv i projektletandet. Vi letar efter dig som delar våra värderingar, är intresserad av vårt arbetssätt och som vill forma din egen roll hos oss på WAADE.

Frågor om tjänsten och din ansökan 
Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev! Du skickar den med fördel till jobb@waade.se och märk din ansökan med “Byggledare Berg Göteborg” eller ”Byggledare Berg Stockholm”. Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte för länge!

Har du frågor om tjänsten? 
För Stockholm: kontakta Daniel Andersson på daniel.andersson@waade.se eller +46 735 287 396

För Göteborg: kontakta Markus Tunlid på
markus.tunlid@waade.se eller +46 709 387 480

Känner du någon som är som klippt och skuren för tjänsten? Dela den gärna med dem!