WAADE vill stimulera till personlig utveckling och har skapat unika plattformar för våra medarbetare

Byggledare för mark- och anläggningsprojekt

PLATS: DALARNA

WAADE växer och etablerar sig sakta men säkert i flera regioner. Just nu söker vi dig som vill jobba som byggledare i Dalarna. Vi letar efter dig som vill vara med i WAADE:s utveckling framåt, med koppling till vårt nystartade kontor i Dalarna. Kanske får du vara med och bygga upp något helt nytt?

Först lite om oss
Att arbeta hos WAADE är speciellt och på många sätt unikt. WAADE startades 2015 och är ett mindre konsultbolag med stora möjligheter. WAADE är ett mjukt bolag med sund personalpolitik där medarbetarna har lätt att både framföra åsikter och påverka sin egen vardag; du får själv välja dina tider, vad du vill lägga ditt fokus på och forma ditt eget arbetssätt för att nå målen. Vi tror på att skapa en plats där vi får utrymme att växa, på dina villkor och med dina metoder.

Vi är också ett bolag som är extremt duktiga på projektledning och spännande samhällsbyggnadsuppdrag. Vår filosofi som genomsyrar alla uppdrag är att framgångsrika projekt är resultatet av arbetsglädje och engagemang hos människor som samarbetar.

På WAADE delar vi med oss av våra erfarenheter och ger varandra mod att våga testa nya idéer. Hos oss är det viktigt med kommunikation, att samla gruppen och göra aktiviteter som tar oss framåt tillsammans. Är du intresserad av att lära känna oss som jobbar på WAADE? Gå till www.waade.se/om-oss.

Att jobba som byggledare hos oss och vem vi söker
Vi tror att du just nu söker arbetsglädje, personlig utveckling och delaktighet. Om du dessutom vill arbeta i spännande konsultuppdrag med fokus på mark- och anläggningsprojekt i Dalarna, så kommer du troligen att trivas hos oss. Det som är viktigast för oss är att du är en engagerad lagspelare som delar WAADE:s tro på att vi är bättre tillsammans än var och en för sig.

Byggledarens roll är komplex och arbetsuppgifterna varierar beroende på projekt. Det övergripande ansvaret är dock att agera som projektets förlängda arm ute i produktionen, med syfte att vägleda och kontrollera entreprenadens utförande mot gällande handlingar och regelverk.

Byggledarens arbete är därför ofta direkt avgörande för kvaliteten på den slutliga produkten. I arbetsuppgifterna ingår ofta hantering av tid och ekonomi samt samordning av utförandet mellan olika delar av projektet. Fördelen att arbeta som byggledare hos WAADE är dels ett balanserat tempo, men också med möjligheten till egen flexibilitet och valfrihet, samt bredden du får i konsultuppdragen.

I rollen som konsult får du gärna själv komma med förslag kring vilka projekten och kunderna ska vara för din egen del, och på så sätt bygga din fortsatta karriär hos oss. Till din hjälp kommer du att ha engagerade och stöttande kollegor med mycket kunskap och erfarenhet.

Vi söker främst dig som har arbetat i minst ett par år som byggledare, alternativt i liknande roller som kan vara en bra bakgrund och ha gett dig rätt kompetens att stå på. Men även du som är mer ny än så i arbetslivet, är nyfiken på WAADE och vill jobba som konsult, är välkommen att söka. I och med att vårt kontor i Dalarna är nytt, så söker vi rätt personer som vill växa vidare med oss.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom bygg, anläggning eller samhällsbyggnad, men det är inget krav om du har fått med dig en bred kompetens på annat sätt i arbetslivet, och det viktigaste är att du vill utvecklas vidare i ett bolag med stark företagskultur och tydliga värderingar.

Kontaktinformation och din ansökan
Har du frågor om oss och tjänsten? Kontakta Joakim Pergefors på +46 768 353 528, eller joakim.pergefors@waade.se.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och gärna ett personligt brev! Skicka din ansökan till joakim.pergefors@waade.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte för länge!

Är du själv inte intresserad av denna roll men känner någon som är klippt och skuren för tjänsten? Sprid gärna denna annons eller tipsa oss om vem du tänker på.