WAADE vill stimulera till personlig utveckling och har skapat unika plattformar för våra medarbetare

Konsult med inriktning mot projektledning och exploatering

PLATS: Stockholm/Göteborg
START: Omgående

WAADE växer och vi söker nu en konsult med inriktning mot projektledning och exploatering. Vi letar efter dig som vill vara med i organisationens utveckling framåt och som vill vara med att skapa områden där vi alla bor, färdas och möts.

Vilka är vi?
WAADE startades 2015 och är ett litet bolag med stor potential. Vi finns i både Stockholm och Göteborg. Vår filosofi är att framgångsrika projekt är resultatet av arbetsglädje och engagemang. WAADE är ett mjukt bolag med sund personalpolitik där medarbetarna har lätt att både framföra åsikter och påverka sin egen vardag. Vi är ett värderingsdrivet företag som arbetar tillsammans med transparens och med tillit till varandra. Att arbeta tillsammans och att lära av varandra genomsyrar hela vår organisation.

På WAADE stöttar och hjälper vi varandra när problem och utmaningar uppstår. Hos oss är det viktigt med kommunikation, att samla gruppen och göra aktiviteter som tar oss framåt tillsammans. På WAADE delar vi med oss av våra erfarenheter och ger varandra mod att våga testa nya idéer. WAADE är en arbetsplats där det är upp till varje individ att forma sin arbetssituation; du får själv välja dina tider, vad du vill lägga ditt fokus på och forma ditt eget arbetssätt för att nå målen. Vi tror på att skapa en plats där vi får utrymme att växa. För att utvecklas tycker vi också att det är viktigt att våga låta våra medarbetare testa nya vägar och styra vägen själva dit de vill gå.

Vem är du och vad innebär rollen?
Vi på WAADE söker dig som vill arbeta med projektledning där du får skapa och planera förutsättningar för samhället och dess utveckling. Rollen innebär att du samordnar, driver och följer upp exploateringsprojekt från planeringsskede fram till dess att området är utbyggt. Du är van vid ansvar för projektekonomi, tidplaner, förhandlingar och upprättande av avtal.  Allt det här tror vi att du ska ha koll på för att vara rätt person på rätt plats!

Det som är viktigast för oss är att du ser dig själv som en del av teamet på WAADE då du tror på tanken att vi är bättre tillsammans än var och en för sig. Du är van att vara initiativtagande och är själv aktiv i projektletandet. Vi letar efter dig som delar våra värderingar, är intresserad av vårt arbetssätt och som vill forma din egen roll hos oss på WAADE.

Frågor om tjänsten och din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev! Du skickar den med fördel till jobb@waade.se och märk din ansökan med “Stockholm” eller “Göteborg”. Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte för länge!

Har du frågor om tjänsten?

För Stockholm, kontakta Sara Andersson på sara.andersson@waade.se eller +46 709 750 580
För Göteborg, kontakta Markus Tunlid på markus.tunlid@waade.se eller +46 709 387 480

Känner du någon som är som klippt och skuren för tjänsten? Dela den gärna med dem!

Miljökonsult/miljösamordnare

WAADE söker fler miljökonsulter, redo att ta sig an uppdrag inom infrastruktur- och stadsutvecklingsprojekt. Vi söker dig med minst några års erfarenhet av arbete med miljöfrågor i och som vill jobba som miljökonsult i det mindre bolaget med den större friheten. Erfarenhet som miljösamordnare men även av arbete med exempelvis MKB för både planer och projekt är värdefulla meriter.

Vi på WAADE tror på individen och ger dig stor frihet att vara med att utforma hur din arbetsroll ser ut, både vad gäller uppdrag, lön och arbetstid. Vi ser även att vägen till bra projekt går genom samarbete och jobbar därför mycket med involverande arbetsmetoder som engagerar både kollegor och kunder.

Låter det intressant, ta kontakt med Daniel på 0734 126 253 eller daniel.soderstrom@waade.se