Ledig tjänst

WAADE växer och vi söker nu ytterligare konsulter med inriktning mot data- och informationssamordning inom bygg och anläggning. Vi letar efter dig som brinner för digitalisering och smarta arbetssätt i branschen, och vill vara med i WAADE:s utveckling framåt.  
 

Först lite om oss  
WAADE är konsultbolaget som växer och utvecklas inom samhällsbyggnadsbranschen, och som ständigt har siktet inställt på att skapa nya, moderna metoder och beteenden i samhällsbyggnadsprocesserna som pågår runt omkring oss. Detta gör vi genom fokus på samarbete, transparens, jämställdhet och tillit i alla leden, och vi bygger både våra uppdrag och vår interna gemenskap på tanken att framgång skapas av människor som har gemensamma mål och är öppna mot varandra. Vi vill ta branschen till en ny nivå! 
 
Hos WAADE erbjuder vi dig en anställning som påminner om friheten i att driva eget bolag, men med tryggheten i att vara anställd. Du har genom vår platta företagsstruktur och flexibla ersättningsmodell möjlighet att påverka valet av uppdrag som engagerar dig mest och får dig att växa, och har samtidigt fler än 50 skickliga kollegor runt omkring, som bidrar till både gemenskap och ny kunskap. 
 
Är du intresserad av att lära känna oss som jobbar på WAADE? Gå till www.waade.se/om-oss.   
 
Vem söker vi?  
Vi tror att du just nu söker arbetsglädje, personlig utveckling och delaktighet. Om du dessutom vill arbeta med bygg- och anläggningsprojekt där du får skapa och planera förutsättningar för samhället och dess utveckling så kommer du troligen att trivas hos oss. Det som är viktigast för oss är att du är en engagerad lagspelare som delar WAADE:s tro på att vi är bättre tillsammans än var och en för sig.  
 
I rollen som konsult hos WAADE kommer du att bli delaktig i våra kunders projekt. Just nu ser vi ett ökat behov av en operativ informationsamordnare som arbetar utefter redan framtagna styrande dokument och rutiner. 
 
Inom informationssamordning arbetar du ofta med samordning av projekt i varierande storlek inom infrastruktur eller bygg. Roller innebär ofta att stötta organisationen i kundens uppdrag med dokumentation, informationsupplägg, samgranskning av modellfiler, kontroller av data och modellfiler och annat som är avgörande för projektet. Rollen stöttar projekten också med kvalitetssäkring genom att tillämpa överenskomna arbetssätt samt arbeta med ständiga förbättringar. 
 
Exempel på konsultroller som kan bli aktuella:

 • BIM-samordnare
 • Datasamordnare
 • Informationssamordnare
   

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ta fram och tillämpa rutiner för leveranser och kvalitetssäkring
 • BIM-samordning med kontroller av olika slag (kollisionskontroll, informationskontroll)
 • Administrera system för dokumenthantering (CDE) och ärenden
 • Utbilda och implementera gemensamma arbetssätt
   

Dina erfarenheter och kunskaper  
Vi söker dig som har varit verksam inom någon av rollerna som informationssamordnare, BIM-samordnare eller datasamordnare under några år, och som vill fortsätta utvecklas vidare tillsammans med oss. 
 
Vi tror att du har följande:

 • Teknisk kompetens gällande CAD-/BIM-programvaror och/eller erfarenhet från informationsflöden och processer inom bygg- och anläggningsbranschen.
 • Kunskaper i svenska och engelska så att du kan göra dig förstådd i ord och tal.

 

Det är meriterande, men inte ett krav, om du har:

 • Relevant utbildning för rollen
 • Kunskap kring plattformar för samarbete med entreprenör såsom Dalux, BlueBeam eller Trimble Connect
 • Kunskap kring mjukvara för projektering såsom Revit, Autocad, Microstation eller Infraworks
 • Kunskap kring mjukvara för samordning såsom Navigator, Navisworks eller Solibri
 • Kunskap kring systemstöd för hantering av filer/databas såsom Autodesk Construction Cloud, SharePoint, Byggnet och ProjectWise
 • Kunskap i att skriva styrande dokument för Informationshantering såsom VDC, BIM-, CAD- eller Dokumenthantering
 • Förståelse för alla faser av samhällsbyggnadsprocessen för att hjälpa kunden att utveckla, förädla, bygga nytt eller bygga om vägar/järnvägar eller byggnader
 • Kunskap inom programmering och/eller FME
 • Erfarenhet och förståelse för konsultrollen
 • Erfarenhet av att leda andra
   

Ingen kan allt, men har du en bas och vill lära dig mer kommer du att passa perfekt hos oss! Till din hjälp kommer du att ha engagerade och stöttande kollegor med mycket kunskap och erfarenhet. 

Kontaktinformation och din ansökan  
Har du frågor om oss och tjänsten? 
 
Om du är nyfiken, men har frågor om tjänsten, uppdraget eller WAADE som bolag innan du söker, kontakta Joakim Pergefors Eriksson, ansvarig för personal och tillväxt på WAADE, på 076-835 35 28 eller joakim.pergefors@waade.se. 
 
Vi ser fram emot din ansökan med CV och en beskrivning om vem du är! Skicka din ansökan till jobb@waade.se. Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte för länge! 
 
Är du själv inte intresserad (men har läst ända hit!) och känner du någon som är som klippt och skuren för tjänsten? Dela gärna med dem eller tipsa oss! 

Sök tjänst här


Fler lediga tjänster

Inga inlägg hittades