Hållbarhet var i fokus när vi planerade och genomförde årets WAADE-resa som gick av stapeln i maj.

351757162_801859074512039_139652279844139112_n

Årets WAADE-resa med hållbarhet i fokus

 

WAADE har tagit fram och börjat implementerat våra riktlinjer för resor. Denna gång var destinationen Danmark. Tåget valdes framför flyg med eftertanke kring klimatavtryck. Visste du att tågresa mellan Stockholm-Köpenhamn gav upphov till 9 kg CO2/p? Det kan jämföras med 140 kg CO2/p om vi istället valt flyg.

Resan var ett perfekt tillfälle att inspireras av Danmarks samhällsbyggnad, arkitektur och landskap. Vi besökte bland annat Rødbyhavn där Fehmarn Bält-tunneln börjar på den danska sidan. Riktigt spännande projekt som kan påverka sättet vi reser!

Under resan fick vi också möjlighet att rikta fokus på det som är WAADE, att göra saker tillsammans med tillit och transparens till varandra. Det har bjudits på djupa samtal, intressanta diskussioner och skratt! Kort sammanfattat en riktigt härlig resa där vi kommer hem med nya erfarenheter, inspiration och nya idéer. 

Vill du läsa mer om hur dina resval kan påverka miljön? Gå till https://lnkd.in/ghhHXzE

Kontakt

Johanna Ekstedt
johanna.ekstedt@waade.se
+46 706 993 031

 

Sandra Sjökvist
sandra.sjokvist@waade.se
+46 707 451 467

 

Dela inlägg:


Relaterade inlägg

bergrum
15 september 2023
Nyheter
Daniel Andersson
Anläggning & Infrastruktur

Vi breddar våra tjänster

WAADE hittar nya möjligheter att utveckla marknaden för bergverksamhet.  Behöver ni besiktiga ett bergrum?  På WAADE erbjuder vi nu vår expertis inom berg för besiktning av bergrum. Bergrum byggs och används för flera olika ändamål, allt från privat ti...
Kalle_pettersson
16 augusti 2023
Nyheter
Kalle Pettersson
Anläggning & Infrastruktur

WAADE vinner uppdrag för Trafikverket

Dagens järnvägsspår blir allt mer belastade i takt med att trafiken ökar. Som en konsekvens av detta kan det medföra en förlängd restid och försämrad punktlighet för tågen. Trafikverket ska nu bygga ut och rusta upp stambanorna på Ostlänken.  Trafikverk...