Almnäs-21

Affärsområden

Infrastruktur & Anläggning

Vi utmanar anläggningsbranschen där graden av samarbete kan påverkas oavsett av utformningen av kontraktet.​

Vill du säkerställa att ditt arbete är välplanerat och effektivt utfört?

Då är det viktigt att låta alla parter bidra i planeringen!

Vår erfarenhet visar att inget arbete bör påbörjas förrän det är noggrant planerat i detalj. Genom att tillämpa ett industriellt förhållningssätt som kan automatiseras över tiden, kommer du att uppnå ökad effektivitet och produktivitet.

Passion för tillgänglighet

Våra konsulter är passionerade över att skapa en bättre framtid genom att designa och bygga anläggningar som gör våra resor enklare och säkrare.

Vi tror på att skapa en mer tillgänglig och säker värld för alla, och det är just det vi arbetar för varje dag. Våra projektledare, projekteringsledare och byggledare är proffs på att hantera infrastrukturprojekt av alla storlekar och komplexitet, och de har många års erfarenhet av att säkerställa att invånarna kan fortsätta sina dagliga aktiviteter utan alltför mycket hinder under byggtiden. Vårt mål är att skapa en hållbar framtid där alla kan resa smidigt och säkert på vägar, genom tunnlar och över broar som är planerade och byggda på ett hållbart sätt. Låt oss tillsammans skapa en bättre framtid för alla!

evelina-2

Medarbetare med denna expertis

Alexander Hallberg

Alexander Hallberg

Projekteringsledare
Alexander brinner för ny teknik som skapar smidiga arbetsprocesser, underlättar snabba felsökningar och ger kostnadseffektiva resultat. Som tidigare projektör har han lätt att förstå sina kunders önskemål, syften och mål. Alexander beräknar korrekt tidsåtgång för olika utmaningar, och är konsekvent när han bygger upp en stabil grund för arbetsgången. Alexander har genom åren arbetat med multidisciplinära och komplexa tekniska infrastrukturprojekt. Han värdesätter teamwork med öppen dialog där alla stödjer och tar lärdom av varandra. Kunder som samarbetar med Alexander uppskattar hans öppna och lyhörda förhållningssätt till både människa och projekt
Andreas Meister

Andreas Meister

Projektledare
Andreas gillar att arbeta i projekt där det finns en god dialog, ärlighet och att alla jobbar som ett lag tillsammans. Ett projekt där alla jobbar mot samma mål är ett vinnande koncept och det mest lönsammaste för alla inblandade. Andreas har god kunskap inom projektstyrning och tidplanering vilket gör att han kan bidra till en bra projektstruktur för avstämningar, möten, dokumentation och en väl genomarbetad tidplan. Något som är A och O i ett projekt för Andreas. I övrigt så är Andreas en glad och social person som är lösningsorienterad med mycket driv.
Anna Pettersson

Anna Pettersson

Projektledare
Anna är projektledaren som värdesätter och arbetar för att skapa goda förutsättningar, trygghet samt struktur för projektgruppen. Anna har tidigare arbetat med projektledning, projektering och utveckling i främst anläggnings- och infrastrukturprojekt. Hennes tidigare erfarenheter har gett henne ett brett perspektiv på hur arbetet fungerar i olika skeden, från planerings- till byggskedet. För Anna är det viktigt att ha blicken utåt och att se projektet med ett helhetsperspektiv, vilket passar perfekt i hennes nuvarande roll som samordnande projekteringsledare. Hon är van att prioritera, fatta nödvändiga beslut och att dagligen följa upp arbetet. Att träffa projektgruppen, ta tid för reflektion och lyfta prestationer är viktiga grundstenar i hennes arbete.
Arian Nasser

Arian Nasser

Projekteringsledare
Med Arian i projektorganisationen kan projektet känna sig trygg i att en produkt alltid levereras i tid med hög kvalité. Han är en lagspelare som leder sitt lag framåt mot målet. Det gör han genom sin goda förmåga till samarbete, samordning och uppbackning vid projektutmaningar. Arian är en snabbtänkt och lättlärd person som gillar nya utmaningar, nya tekniska lösningar och ny teknik. Han har förmågan att visualisera och kommunicera projektets beslutsunderlag och handling i modell. Det gör honom till en utmärkt BIM-samordnare. Genom sin lyhördhet och goda kommunikationsförmåga så öppnar Arian upp för ett gott och avslappnat samarbetsklimat i projekten. Med en bakgrund som projektör och en bred erfarenhet av stora och komplexa projekt har Arian skaffat sig en god förståelse för projekteringsprocessen och projekteringsorganisationens behov av ledning. Det gör honom till en utmärkt projekteringsledare. Arian har åtta års arbetslivserfarenhet som projektör, data- & modellsamordnare.
Benjamin Dedic

Benjamin Dedic

Projektledare
Benjamin har en bred erfarenhet och är van vid att skapa rutiner och processer för att ro projekten i mål. Han känner en oerhörd stolthet i sitt yrke och drivs av att vara delaktig i hela processen där han ser hur beslutsfattande och hårt arbete växer fram till en slutprodukt som skapar samhällsnytta. Enligt Benjamin är öppenhet, ärlighet och en positiv inställning viktigt för ett väl fungerande team. Benjamin värdesätter relationer och tycker att det är viktigt att skapa förståelse för andras perspektiv.
Daniel Andersson

Daniel Andersson

Projektledare
Daniel gillar att arbeta hårt i högt tempo och vara närvarande där det händer. Har en stor passion för teamwork och nytänkande. Daniel arbetar ständigt utifrån ”ensam är inte stark” det är teamet som driver projektet som räknas. Daniel har förmågan att ena dagen ha full kontroll över projektets totala framdrift för att nästa dag stå med stövlarna mitt ute i ”skiten” och hantera tekniska frågeställningar av olika slag.
Emil Bernault

Emil Bernalt

Projekteringsledare
Emil är glad och arbetar alltid utifrån gruppens perspektiv. Emil är väldigt driven, tycker om att se att saker hända och att styra upp projekt. Problemlösning och att köra fast är något som ger honom energi där han gärna snabbt hittar nya former och processer att tillämpa för att hitta en väg framåt. Emil söker hela tiden efter lämpliga tillvägagångsätt att driva projekt, anpassar sitt ledarskap och lyssnar av omgivningen för att nå effektivitet. Emils bakgrund gör också att han förstår hela projekteringsledet från konstruktör till uppdragsledare. Han litar på andras kunskap och har lätt att delegera arbetsuppgifter. Emil har arbetat med ett flertal olika projekt med stor projektvariation, däribland som uppdragsansvarig för el, tele och -transportsystem för nya tunnelbanans gula linje och Slussens nya bussterminal. Emil har också arbetat som deluppdragsledare för Slussens nya bussterminal med ansvarsområdet installationer och stomkomplettering samt som projekteringsledare för Nacka kommun.
Evelina Krantz

Evelina Krantz

Projektingenjör
Evelina är inte rädd för att ta egna initiativ. Hon har goda förmågor att prioritera arbetsuppgifter och tycker om att ha varierande dagar. Hon är kreativ, effektiv och lösningsorienterad. Evelina har hjärtat i arbetet och brinner för fastighetsutveckling i alla dess former. Samordning och administration är hennes specialitet och hon använder gärna sina kunskaper inom teknik för att förenkla arbetsprocesser och visualisera information. Positivitet och transparens anser hon är viktiga egenskaper i en arbetsgrupp som hon själv bidrar till genom sin genuina och inkluderande närvaro.

Projekt

SWECO_TINGSTADSTUNNELN_BILD01
Peter Åman
Anläggning & Infrastruktur

Samverkansledning Tingstadstunneln

Totalrenoveringen behövs för att öka Tingstadstunnelns livslängd, trafiksäkerhet och minska miljöpåverkan från trafiken som kör genom tunneln. Om projektet Tingstadstunneln, del av väg E6, är en 455 meter lång sänktunnel under Göta älv som förbinder Hi...
KorsvägenNorr
Henrik Lennartsson
Anläggning & Infrastruktur

Projektkoordinator i Västlänken

WAADE agerar projektkoordinator i Västlänken på deletapp Korsvägen. Om projektet Västlänken och Olskrokens Planskildhet kommer förenkla resandet för många i Storgöteborg och göra att fler kan lämna bilen hemma.  Delprojekt Korsvägen omfattar ca 3 200...

Artiklar

bergrum
15 september 2023
Nyheter
Daniel Andersson
Anläggning & Infrastruktur

Vi breddar våra tjänster

WAADE hittar nya möjligheter att utveckla marknaden för bergverksamhet.  Behöver ni besiktiga ett bergrum?  På WAADE erbjuder vi nu vår expertis inom berg för besiktning av bergrum. Bergrum byggs och används för flera olika ändamål, allt från privat ti...
Kalle_pettersson
16 augusti 2023
Nyheter
Kalle Pettersson
Anläggning & Infrastruktur

WAADE vinner uppdrag för Trafikverket

Dagens järnvägsspår blir allt mer belastade i takt med att trafiken ökar. Som en konsekvens av detta kan det medföra en förlängd restid och försämrad punktlighet för tågen. Trafikverket ska nu bygga ut och rusta upp stambanorna på Ostlänken.  Trafikverk...
Mathias Tisjö Brinck och Linnea Westin står framför en maskin.
3 oktober 2022
Nyheter
Linnea Westin
Mathias Tisjö Brinck
Anläggning & Infrastruktur

Linnea Westin och Mathias Tisjö Brinck är med och bygger framtiden

Vi har varit på platsbesök hos våra byggledare Linnea Westin och Mathias Tisjö Brinck i projektet Nya tunnelbanan Söderort. Region Stockholms förvaltning för utbyggd tunnelbana har uppdraget att bygga ut tunnelbanan med bland annat nya stationer, ett st...